"Fegyelmi vizsgálatot folytatott egyik budapesti jelöltje, Faith Balázs ellen az LMP. A párt közleménye szerint néhány napja egy hírportálon megjelentek szerint Faith annak ellenére nyert pénzt egy roma származású egyetemisták számára kiírt pályázaton, hogy nem is roma" - írja az MTI. Feketeöves olvasóink már tudhatják, hogy ha "egy hírportálról" beszél az MTI, akkor bizony rólunk van szó, csak nem mernek reklámozni.
A vizsgálat megállapításai szerint "az igénybe vett állami támogatás vélhetően nem felelt meg a pályázat céljainak". Fegyelmi eljárást indítottak Faith ellen, aki viszont április 11-én 24 órai hatállyal kilépett a pártból. Az LMP "morális értelemben nem tekinti saját jelöltjének Faith Balázst", ezért kéri az Országos Választási Bizottságot, hogy ne vegyék figyelembe töredékszavazatként a rá adott szavazatokat. Faith a fővárosi 28-as választókerületben 3731 szavazatot szerzett.
Az LMP határozottan kezelte ezt az incidenst, legyen ez jó példa más pártok előtt is.
 
(MTI nyomán S. Tibor - Kuruc.info)
-FORRÁS- http://kuruc.info/r/52/57900/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarparlament.blog.hu/api/trackback/id/tr501916383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása