Jobbik TV - A Jobbik frakció a Szent Korona előtt is letette esküjét

A Székely Himnuszt énekelte zárásként a Jobbik a Parlamentben (2010.05.14.)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarparlament.blog.hu/api/trackback/id/tr302004657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis Kálmán 2010.05.18. 01:18:57

ad 1. fel kéne már vetni a JobbikTVseknek hogy vegyenek egy állványt... a Szent koronáról készült remegő félhomályos felvétel nagyon méltatlan..
ad 2. maga az eskü dicséretes, aki Szálasit kiabál(Mszp) az mehet a lecsóba..
ad 3. annyi esze valakinek lehetett volna hogy a székely himnuszt vegyék fel a programba ne csak a himnuszt és a szózatot, sokkal ünnepélyesebben hathatott volna, így kicsit kaotikus volt. Nem tudom lássak e mögé olyanokat hogy a Jobbik csak magáénak szerette volna ezt az ötletet ezért csinálták "spontán" módon, annyi esze mindenesetre a Fideszeseknek is lehetett volna hogy ez egy remek gesztus ismét. Illetve még annyi hogy miért is játszák be magnóról az alapot a himnuszhoz/szózathoz? Ez olyan általános iskolás évnyitó érzés. Ünnepélyesebben hat, ha csak az ének hangzik, és lehetőleg mindenki énekel.
süti beállítások módosítása