Meggyes Tamás megszívta

2010.04.18. 21:56

Hát ilyen nincs. Nem hiszünk a szemünknek. Egy videó-felvételen Meggyes Tamás, Orbán Viktor esztergomi barátja, egy társaságban az asztal körül spanglit gyúr, aztán jól megszívja.

 

A jobboldalon először a radikális és szélsőséges jobbikos szóvivőről derült ki, hogy szereti a drogokat, most pedig Meggyes Tamásról látjuk, hogy vizet prédikál, aztán jól beszív. Nem lenne ezzel különösebb baj, ha a két párt nem mondaná úton-útfélen, hogy tömlöcbe vetné azokat a fiatalokat, akik marihuánához nyúlnak.

 

A magunk nevében mi csak bízni tudunk abban, hogy amennyiben Meggyes Tamás mandátumot szerez, nem ifjúságpolitikai, vagy egészségügyi szakterületen fog teljesíteni, hiszen a megjelent videó láttán úgy tűnik, emberünk elsősorban a zöld ügyekben járatos.

 

Ahogy a hatóságoktól is azt kérjük, hogy a dutyi helyett az elterelés intézményét alkalmazzák, úgy most a választóktól azt kérjük, hogy a Parlament helyett tereljék máshová a fideszes politikust.

 

Varga László,

a Societas elnöke

mszp.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarparlament.blog.hu/api/trackback/id/tr201932775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása