A Fidesz szavazóinak mindegy, ki van a plakáton, csak Fidesz-színekben induljon az illető. Lehet az akár egy ló is, megszavazzák a jó hazafik.

Vagy lehet egy feleségét ájultra verő Meggyes Tamás, akiről kiderült: ő sem vetette meg a könnyű drogokat.

Míg Király Andrást keresztre feszítette a habzó szájú magyargyűlölő média, mert saját bevallása szerint fiatalon fogyasztott marihuánát, addig a Fidesz álláshalmozó esztergomi polgármestere, aki rendszeresen verte feleségét, és több videó tanúsága szerint nem vetette meg a füvet, továbbra is tagad. Kár volt neki, mert még nagyobbat fog bukni. A barikad.hu hamarosan lerántja a leplet erről a mentelmi jog mögé rejtőzködő eszementről.

Értetlenül állunk továbbra is a Meggyes Tamásra szavazók előtt, és kíváncsian várjuk, mikor lépteti vissza Orbán Viktor ezt az erkölcstelen politikust. Amennyiben nem teszi, kénytelenek vagyunk azt hinni, hogy neki csak a szavazat és a pozíció számít...

Az alábbi képen Meggyes nem sokkal polgármesterré választása előtt haladó technikával kapja meg a vízipipát.

Az alábbi homályos képen Meggyes Haladó technikával fogyaszt.

Az alábbi képen Meggyes halaó technikával adja tovább a pipát, arca puffadt a bent tartott füsttől.

Ezen a képen Meggyes halaó technikával kifújja a bent tartott füstöt.

Az alábbi vieón meg is tekinthetik, mit tagadott le Meggyes. 0.40-nél fújja ki a füstöt.


 barikad.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarparlament.blog.hu/api/trackback/id/tr291933052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása