Most, hogy kipattant Meggyes Tamás drogos botránya, olvasóink memóriája is felfrissült. 2009-ben a Nemzeti Vágta nevű ökörségre a települések lóval nevezhettek. Kendergom Esztergom városa az Amfetamin nevű lovat indította. A ló tulajdonosa Nagy Csaba, aki Meggyes szomszédja. Ő éppen börtönbüntetését tölti, drogtermesztésért...

A lovat az Önkormányzat nevezte, a város fizette ki a 2 milliós nevezési díjat is. Ahogy az esztergom.hu és a Hídlap is beszámolt róla: a ló tulajdonosa Nagy Csaba, aki Meggyes Tamás polgármester szomszédja.
Neve valójában nem innen lehet ismerős, hanem talán a emlékezetesebb volt a Kékfény című műsorban nyújtott alakítása, amelyben 600 tő marihuána játszott még mellette főszerepet. Bővebben IDE kattintva olvashat.

Nagyot 2009-ben az Esztergomi Városi Bíróság első fokon öt és fél év letöltendő büntetéssel díjazta ezen alakítását. Esztergom pedig benevezte Amfetamin (stimuláló hatású kábítószer) nevű lovát a Vágtára.

Esztergom lovaEsztergom lova

Mellesleg aki arra gondol, hogy ez semmiség, olvassa el az eredeti cikkhez tartozó hozzászólásokat. Ennyi erővel azt is kiabálhatnák, hogy "Hajrá Heroin!"...

(szeretgom.hu - inforadio.hu - barikad.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarparlament.blog.hu/api/trackback/id/tr691928670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása